Reacties van onze huurders

Wij hebben La Noisette en Le Pigeonnier in 2001 gekocht. Onze huurders waren mensen alleen, met z'n tweeën of in gezelschappen tot 10 personen. Met of zonder kinderen, soms met huisdieren. Sommigen zijn al 6 keer teruggeweest. Ze kwamen uit Nederland en België. 

 

Hierna volgen eerst reacties van huurders van La Noisette,

daar onder die van Le Pigeonnier.

 

La Noisette   

 

 • "We zijn woensdag thuisgekomen van een heerlijke vakantie in Frankrijk. We hebben genoten van de rust in jullie huis in Vaysse. We hebben bewonderend gekeken naar de degelijkheid van de restauratie van jullie huis.Alles nieuw en toch helemaal in stijl gebleven, mooie materialen, zeer smaakvol ingericht (geen oude meuk en overbodige prullen), mooie rustige kleuren. We hebben natuurlijk op de foto's gezien hoe het eerst was; het is dus echt een geweldige prestatie. Fijn dat we er konden verblijven." (HvJ en TS, november 2023) 
 • “Bedankt voor het prachtig verblijf in deze geweldige omgeving.We hebben heerlijk geslapen met het geburl van de edelherten op de achtegrond.Huis heeft alles wat je nodig hebt, de tuin is erg fijn met de verschillende zitplekjes. Nogmaals bedankt dat we hier mochten verblijven, het was top. We gaan met een brede glimlach naar huis!!!”  (H en EvC, september 2023)
 • "Wat is dit toch een heerlijk huis op een heerlijke plek. Rust en ruimte. 's Morgens lekker buiten ontbijten op het terras onder het afdak. 's Middags zitten we daar met een stokbroodje met wat lekkers en een wijntje uit de wijntap. Gisteren naar La Roque Gageac geweest. Mooi en mooi gelegen plaatsje." (P en HS,juni 2023) 
 • "We hebben genoten van jullie huis en de omgeving. Wat een rust. 4 auto's op een dag voorbij, dan houdt het wel op. Alles was schoon en het gras groen. Regelmatig 's avonds een buitje regen. Dus dan blijft het er wel groen bij liggen." JF en AV, juni 2023)
 • "Met deze mail willen wij jullie laten weten dat we enorm hebben genoten van onze vakantie in Vaysse en omgeving. Prachtig weer, een zalig op het zuiden gelegen terras en een heerlijke houtkachel zorgden voor de nodige ontspanning." (S en IH, mei 2022)
 • "Wij zijn ook weer thuis. We hebben een heerlijke vakantie gehad.

  Jullie hebben een prachtig huis in een geweldige omgeving.

  We hebben ook vooral van het concert van de herten genoten en er ook gezien in de velden achter het huis." (PB en BR, september 2021)

 • "Wij moeten sowieso kwijt hoe geweldig jullie aanpak van een verblijf bij jullie is. Jullie zijn echt van een buitenkwaliteit. Perfecte begeleiding en ook jullie site is heel uitnodigend en al van veel info voorzien. Hier kan menige verhuurder een voorbeeld aan nemen." (M en KdG, september 2021)
 • “We willen nog even laten weten dat we ontzettend aan het genieten zijn in jullie huisje. Het is zo wonderbaarlijk prachtig mooi hier ... elk bochtje met de auto is anders. We hebben tot nu toe heel veel gewandeld en rond gereden en hebben alleen maar genoten van alles.” (DM en GvdP, oktober 2020)
 • “Even een berichtje van ons tijdens ons verblijf in La Noisette. Wat is het toch een heerlijk huis en een fijne locatie! Het huis in goede orde (en mooi schoon) aangetroffen. We kwamen aan met regen en kil weer. De open haard kwam goed van pas en zorgt voor behagelijkheid in het huis. De volgende dagen mooi weer gehad met zon. We hebben dan ook heerlijk buiten kunnen zitten. Met name gisteren was een mooie dag met veel zon. We hebben toen St. Cirque Lapopie bezocht. Wat een leuk plaatsje en in deze tijd van het jaar mooi rustig met bezoekers.” (P en HS, september/oktober 2020)
 • "Ondanks dat we (door de warmte, AV) niet veel konden doen, HEERLIJK. Waar vind je dit? Het zou zomaar kunnen dat we volgend jaar weer terug komen." (M en MdB, juli/augustus 2020)
 • "We hebben heerlijk geslapen en we genieten van de rust, de ochtendzon, en de tuin." (ED, juni/juli 2020)
 • "Even een berichtje om te laten weten dat we jullie huis helaas weer moeten verlaten. We hebben er uitzonderlijk van genoten. Heerlijk buiten kunnen zijn. Tot 's avonds buiten kunnen zitten onder het afdak. Genoten van de geweldige sterrenhemels. We hebben intens genoten van de rust en de stilte. Voor ons staat dan ook vast dat we hier zeker weer terug zullen komen." (P en HS, augustus 2019)
 • "Vanmiddag aangekomen bij La Noisette en alles in goede orde aangetroffen. Geweldig om hier weer te zijn. Het voelt als thuiskomen. Dit is een plek waar naartoe ik zeker blijf terugkomen." (R en RV, juli 2019)
 • "Hoi André we zijn gisteren om 16:30 gearriveerd en ben verliefd op jullie huis en omgeving. Heerlijk. Groetjes." (K en VS, mei 2019)
 • "Wij hebben al heel wat huizen gehuurd in Frankrijk maar dit huis was voor ons perfect. Alles functioneerde goed, er was niets kapot, het huis is goed ingericht. Het ligt in een prachtige omgeving, heerlijk buiten zitten op een mooi terras. En dan de rust! We hebben een prima vakantie gehad in La Noisette. (A en RT, augustus 2018)
 • Heerlijk huis met heerlijke tuin. We hebben genoten van de stilte en de natuur om ons heen. (GB, mei 2018)
 • "We zijn inmiddels (helaas) weer thuis, we vonden het huisje en de ligging fantastisch! De stilte en rust is niet te omschrijven en dat terwijl wij zelf ook op het platteland wonen. We hebben veel gehad aan jullie info op de site van zowel de omgeving als de restaurantjes. Daarnaast hadden we iedere avond bezoek van de herten / reeën die zich te goed deden aan de mais, volgens mij ook zelfs op een avond zwijnen aan het geluid te horen. In ieder geval zijn de huisjes een aanrader! (I en JS, september 2017)
 • "We hebben een heerlijke week met de familie in La Noisette gehad. Met elke dag bezoek van een jonge ree in de tuin. Het is ons aan niets tekortgeschoten: comfortabel charmant huis, rust, fietsen, mooie omgeving, etc." (KJ, augustus 2017)
 • "Wij hebben een geweldige vakantie gehad in jullie vakantiehuis! Wat een mooie plek, wat een rust en stilte! Alles was aanwezig en het was natuurlijk heel fijn dat wij het WK gewoon hebben kunnen volgen. Wij dachten direct 'hier willen we nog eens terug komen.'  Heb het ook direct gedeeld met mijn familie, omdat het ons geweldig leek ook eens met z'n 6en te gaan, gezien de ruimte dat mogelijk maakt. Kortom fantastisch, we hopen er zeker nog eens terug te komen!" (MS, juli 2014)
 • "Wij hebben vorige week een week gebruik gemaakt van jullie prachtige huis in Vaysse. We hebben het heerlijk gehad, genoten van de rust en de natuur en overdag genoten van de prachtige omgeving. We willen jullie nog heel hartelijk bedanken voor deze fantastische vakantie !! Alles was naar wens en werkte goed." (H en E B, juni 2014)
 • "Wij zijn inmiddels weer terug in Nederland, na een heerlijk verblijf in jullie huisje! We hebben naast het geweldige weer, ook genoten van de omgeving en de heerlijke rust. Ik kan niet anders zeggen dat aan alle verwachtingen ruimschoots is voldaan J!" (CV, maart 2014)
 • "Een prachtige omgeving om te genieten van rust, wandelen en kijkend genieten. De ter plaatse aanwezige info was daar ook debet aan. Mogen we jullie een compliment geven voor de compleetheid van de inrichting van de woningen. Het was allemaal aanwezig. Fantastische huisjes om de dagen door te brengen." (G en RS, september 2013, een week in La Noisette en een week in Le Pigeonnier)
 • "Al bijna een week voorbij, al veel van de omgeving gezien.Het is hier prettig wonen, er is geen "nee" te koop, alles aanwezig tot in detail en bovendien zeer smaakvol. Zelden zo tevreden geweest met een vakantiehuis." (E.S., mei 2013)
 • "We hebben ontzettend van jullie mooie huisje genoten van alle ruimte die heerlijke veranda en alle leuke hoekjes en gaatjes in en om het huis. Ik vond het een huisje om verliefd op te worden..kortom we vonden het erg de moeite waard. Wie weet tot een volgende keer." (MK, augustus 2012)
 • "Wij zijn weer thuis na een voor ons geweldige vakantie in La Noisette. Aan de "Tips voor vakantie in La Noisette" is niets toe te voegen, prima voor elkaar ! Het twee persoons bed was uitmuntend. Voor ons is La Noisette voor herhaling vatbaar." (H en T.I., juni/juli 2012)
 • "Wat we heel bijzonder vonden, is dat we 's-avonds buiten aan de koffie zaten en de wilde zwijnen zagen lopen langs de bosrand. Je weet dat ze er zitten, maar we hadden ze nog nooit in het echt gezien. De eerste dagen ook reeën gezien en zelfs een marter in de tuin. En je vindt zelfs sporen van reeën en zwijnen in de tuin, erg leuk." (SdH, mei 2012)
 • "Nou wat hebben wij een héérlijke vakantie gehad!!!! Prachtig huisje en inderdaad....heerlijk rustig! Wij hebben drie meiden. Dit was heel fijn voor ze en ze hebben zelf ook meerdere malen aangegeven dat ze het erg naar hun zin hadden! Vooral de vele dieren zoals 'siebe salamander', 'lilly libelle', en zelfs de vervelende 'willy de wesp' met zijn vriendjes....meiden keken hun ogen uit! En dat terwijl we zelf van een boerderij komen haha! Cahors bekeken, naar meertje geweest; alles gewoon écht vakantie!  Goed....kan ik nog meer complimenten geven? We hebben een super-week gehad!" (A.W., augustus 2011)
 • "Een paar keer naar Lac Vert geweest en wat plaatsen, kastelen en wijnboerderijen bezocht. En dan nog de stilte. Wat een rust. Nog niet eerder zo'n stille plaats meegemaakt. En wat een biodiversiteit." (G-WvdS, juli 2010)
 • "Wij hebben een zeer aangename vakantie achter de rug. Onze batterijen zijn weer opgeladen en we kunnen er weeral tegenaan. In "La Noisette" was het aangenaam vertoeven. Midden in een oase van rust en prachtig ingericht, gebruik makend van originele materialen, mogen jullie trots zijn op dit karaktervolle huis. Als we een volgende vakantie richting ZW Frankrijk plannen, dan weten we waar we terecht kunnen." (HvdS, augustus 2009)
 • "Wij hebben 2 weken in jullie huis La Noisette doorgebracht. Wat een fantastische plek en wat een geweldig huis!! EEN AANRADER!! Wij hebben genoten van de rust, ruimte en prachtige omgeving. (….) Prachtig weer, zwemmen en spelen bij camping en plan d'eau in Cazals, wijnproeverij in Chateau Tour de Miraval, kanovaren waar je maar wilt, zwemmen in de Lot, dagje Aqualand met onze zoon of gewoon lekker in de tuin liggen met een boek en genieten van de stilte! Twee weken was eigenlijk te kort!!" (DZ, juli/augustus 2009)
 • "Middels deze mail willen we jullie bedanken voor de fijne week die wij hebben gehad in jullie huisje La Noisette. Het was nog mooier dan we al verwacht hadden n.a.v. de foto's op jullie website. We hebben genoten van de rust, de ruimte, de omgeving en het verzorgde huisje en de tuin. Jullie kunnen trots zijn op dit paleisje en indien mogelijk, komen wij beslist nog een keer terug." (RtB, juni 2009)
 • "Hè, hè, na weer een paar dagen te zijn bijgekomen, een reactie op ons verblijf in Vaysse. We hebben het fantastisch naar ons zin gehad in La Noisette. Een prachtig huis en een heerlijke tuin. De omgeving vonden wij zeer bijzonder. We hebben veel dagtripjes gemaakt w.o. Cahors, Saint Cirq Lapopie, Rocamadour enz. enz. Ook wel eens een dagje thuis “gehangen”, waar we lekker op het terras een partijtje konden bridgen of lezen. Vaak heb ik mijzelf nog eens herhaald met de woorden: “ 't Is hier oorverdovend stil". Kortom, in één woord fantastisch!!!!" (TdR, juni 2008)
 • "Nog de complimenten voor jullie huis! Prettig huis en de ligging is geweldig. Wij en de kinderen hebben er erg van genoten en we zijn zeker van plan om nog eens terug te keren. (HL, mei 2008)
 • “Onze kinderen zijn 8, 6 en 3 jaar oud. Zij vermaakten zich met elkaar in de heerlijke grote tuin en hadden absoluut geen zin om naar huis te gaan. Op de schommel, tennis, voetbal, paardje spelen, op ontdekking door de tuin en fantasiespelletjes (rovers, geheime plekken, schuilplaatsen enz.). We waren ze regelmatig gewoon kwijt, maar dat was ook zo fijn. Het is daar niet gevaarlijk of wat dan ook. Dus de grote tuin/vrijheid is al leuk op zich voor de kinderen.” (YS, mei 2007)
 • “We zijn gisteren teruggekomen van Frankrijk en we missen La Noisette nu al (kan ook moeilijk, hier in Kortrijk regent het alweer en in Vaysse was het stralend weer). We willen u alvast bedanken voor het schitterende La Noisette, u kan terecht stellen dat het huisje met heel veel smaak en aandacht voor detail is gerestaureerd. Het is een van de mooiste huisje die we tot nog toe gehuurd hebben en de streek is ook prachtig.” (AE, augustus 2006)
 • “We hebben een geweldige tijd gehad! Er is veel leven bij jullie huizen. Het was niet nodig om ver te gaan. Reeën hebben we veel gezien op het veld naast het huis, bijna dagelijks. Tijdens een avondwandeling met mijn vader hebben we oog in oog gestaan met een groot wild zwijn. Helaas lukte het niet hem op de foto te zetten. Om de huisjes zaten ook heel wat muurhagedisjes. De slang was echt top (en ze zijn in de Lot niet gevaarlijk!). Voor vogelaars is het er schitterend. (….) Wat ik ook heel prachtig vond was de grote verscheidenheid aan vlinders in de tuin! En wat waren het er veel.” (JvZ, juli 2006)
 • "Gisteren weer thuisgekomen na 3 heerlijke weken in jullie huisje! Heel leuk om weer terug te komen en onze hond voelde zich gelijk weer thuis. (….) De laatste week hebben we de meeste wandelingen gemaakt en je blijft steeds weer nieuwe dingen ontdekken! Wat een heerlijke, rustige, mooie streek! Zou er best willen wonen!” (AH, juni 2006)
 • "Genoten van de omgeving (wandelen) en ook nog naar de stad Cahors geweest (zaterdagmiddag) Dat is ook een mooie oude stad. Goed om nog eens naar terug te gaan en uitgebreider te bekijken.Het huis is goed ingericht, onze complimenten. De vloerverwarming was ook heel plezierig, daardoor werd het huis vrij snel aangenaam warm." (CN, maart 2006)
 • "Vaysse was voor ons thuiskomen. Twee weken in een deken van stilte en rust geleefd! Een goddelijke plek in een prachtige, romantische omgeving." (AvdE, juni/juli 2005)
 • "Mijn complimenten, een heel leuk huisje. Ook de omgeving is zeer de moeite waard. We hebben een aantal wandelingen in de omgeving gedaan, lekker gegeten (La Recreation staat bij ons op nummer 1, nog voor de Michelinster) en heerlijke wijnen gekocht. We zijn zeer gecharmeerd van deze streek en vonden het jammer dat we weer naar huis moesten." (ML, mei/juni 2005)
 • "Wij hebben afgelopen week enorm genoten van de vakantie in uw huis La Noisette. Ik heb geen enkele aanmerking op hetgeen u aanbiedt via uw site. De ligging van het huis is formidabel om eens lekker te onthaasten en te genieten van de natuur in de omgeving. Ik zal uw gegevens zeker doorgeven aan vrienden en kennissen die geïnteresseerd zijn in een goed onderhouden en betaalbaar vakantiehuis." (JS, mei 2005)
 • "Sinds gisteravond zijn we terug in België na een weekje logeren in jullie vakantiehuisje in Vaysse. Graag willen we jullie laten weten dat we heel erg genoten hebben van deze week. Het weer was nog altijd zeer mooi: van 20 tot 29º C. Ik had het niet verwacht, maar ik heb elke dag minstens een uurtje in de zon gelegen om nog wat kleur bij te krijgen." (LP, oktober 2004).
 • "Het was een supervakantie in een super huisje. We hebben erg genoten van de rust en de ruimte. De huisjes zijn zeker een aanrader voor anderen en wij zullen dit ook zeker doen." (JS, augustus 2004)
 • "Bedankt ook namens allen voor de geweldige accommodatie, we hebben genoten. We sluiten ons volledig aan bij de overige bewoners. Wat een luxe en privacy in een oase van rust. En wat een schitterende natuur." (RK, juni 2004)
 • "Het was een fantastische week! Bijna alleen maar mooi weer, een dag was het heel erg slecht en toen zijn we maar de grotten van Pech Merle ingedoken wat ook erg leuk was. We hebben verder een familie everzwijnen gezien (erg mooi!) en herten. Wat een zalig huis hebben jullie, dank voor het heerlijke verblijf." (GvB, oktober 2003)
 • "Het huis vonden we erg mooi en de omgeving ook. We moesten ons voorgenomen programma wel een beetje aanpassen aan de hoge temperaturen. We hebben nu elke dag gezwommen, voornamelijk in de Lot." (EJ, augustus 2003)
 • "Wij zijn weer terug in Nederland en hebben genoten van ons verblijf in jullie prachtige huis in de Lot. De eerste dagen was het te heet om maar een stap te verzetten. De temperatuurmeter gaf 40+ aan in de schaduw. Maar in uw huis was het redelijk koel. Wij willen u graag complimenteren over uw huis en de omgeving. Het huis was zeer schoon en comfortabel. U heeft er blijkbaar alles aan gedaan om de van de oorsprong typerende stijl weer te laten herleven met uiteraard de hedendaagse gemakken." (HvdB, juni 2003)
 • "Het meest positieve: rust, natuur, ruimte, goed bed, tuin, privacy en terras." (HvdB, september 2002)

 

Vakantiehuis in Frankrijk

 

Le Pigeonnier 

 • "Ik wilde jullie laten weten dat we een heerlijk verblijf hebben gehad in Le Pigeonnier. Wat een fijne plek in een prachtige rustige omgeving. Het huis is ook heerlijk en wij vonden het door de grote kamers ruim genoeg voor ons vieren. De kinderen hebben vooral genoten van de zwemmeren en wij van de stilte, de natuur, dorpjes, lekker eten en alle wild. Zelf heb ik de hele bingokaart uit jullie folder vol: wilde zwijnen, talloze reeën, een das in de tuin en twee kerkuilen, die mij in de schemering vanuit het torentje aankeken." (B, N, I en MV, augustus 2023)
 • "Hallo, helemaal tevreden met jullie charmante en gezellige pigeonnier!

  Alles werkt en geheel naar onze smaak. Onze labrador is ook blij hier, veel "tuin". M en MB, september 2022)

 • "De charme van Le Pigeonnier, de grote tuin, de stilte, de dieren, de prachtige sterrenhemel en de omgeving van de Lot, we hebben er zo van genoten!" (L en AvB, september 2022)
 • "Wij waren prettig verrast met jullie prachtige logeeradres. Alles was aanwezig. Wij hebben geweldig genoten van het huis en de mooie tuin met de eekhoorntjes en reeën. Het was een pareltje in de natuur. Met jullie tips konden wij ook prima andere bestemmingen opzoeken op rijdbare afstanden. Het was m.a.w. een geslaagde reis en kon niet beter. Hartelijk dank. En succes met de verkoop. Dat zal in jullie geval geen probleem zijn denken wij. Het is magnifiek." (P en RvZ, september 2021)
 • "We hebben erg genoten van jullie prachtige plek." (M en FH, augustus 2021) 
 • "Bedankt voor het fijne verblijf in jullie vakantiewoning. Het is ons goed bevallen." (J en SV, juli 2021)
 • "Wat heeft u daar een mooi en rustig plekje en prachtig huisje. Ja daar kan u best trots op zijn. Alles was prima, zelfs het weer viel hard mee. Mooie omgeving en we hebben genoten. We hopen nog een keer terug te komen." (J-W en WvD, oktober 2020). 
 • "Goedemorgen André en Ina., we staan op het punt te vertrekken, na een fantastische week op en vanuit jullie plek! Hebben genoten van de omgeving, rust, natuur en cultuur! Wie weet tot ziens!" (LR en OML, september 2020)
 • "Wij zijn gisteren vertrokken. De kinderen hebben een klein traantje gelaten en wij stiekem ook.We hebben een supertijd gehad. Onze vakantie kwam precies op het juiste moment. Door corona zaten we nogal opgehokt in Amsterdam en de rust en ruimte van Le Pigeonnier was precies wat we nodig hadden. We komen graag nog een keer terug!" (AR, juli 2020)
 • "Wij zijn gisteren aangekomen op jullie mooie plek.

  Het geheel is zoals verwacht door jullie duidelijke omschrijving

  en wij gaan hier heerlijk vakantie houden. Het wordt nog een heel programma, als wij alles willen bekijken, dat gaat in 14 dagen niet lukken, maar we gaan zeker genieten. (E en PH, juni 2019) 

 • "We zijn al even thuis, maar ik wilde jullie nog even laten weten, dat we een heerlijke week hebben gehad. Het knusse huis met de kachel, de enorme vrije tuin, we hebben er van genoten en onze hond vond het rondrennen ook top." (BB en EtV, september 2018)
 • " Ik zou nog even vertellen hoe we het gehad hebben in jullie mooie huisje in Lherm. We hebben heerlijk genoten van het mooie weer en de mooie plek. En wat een rust daar. Heerlijk!

  Ik heb me heerlijk vermaakt met de mooie hagedissen bij jullie in de tuin, wat een feest, waren geweldige fotomodellen. Het hertje hebben we ook aldoor gezien wel een stuk of 5 keer, als hij niet keek ben ik er zachtjes heen geslopen en ging achter de blokken hout staan en daarna stiekum er omheen loeren en dan bleef ze ook wel staan, dus nog leuke foto gemaakt. Ze had volgens ons haar slaapplekje in het hoge gras achter in de tuin.

  Verder zijn we nog naar Cahors geweest en naar het dorpje Saint Cirq lapopie wat een prachtig dorp en omgeving. Wij vinden het kwa natuur mooier daar bij jullie dan in de Auvergne. Wat ruiger en nog meer ongerept.

  Jullie nog bedankt dat we gebruik mochten maken van jullie mooie huisje. We vonden hem prachtig en wie weet tot een volgende keer."(M en R B, mei 2018)

 • "Morgen weer terug naar Nederland. We hebben heerlijk genoten van de rust en van jullie prachtig huisje hier in Lherm. Wat een mooie locatie. We vinden het echt super mooi! Jullie hebben er veel werk in gestoken en dat is aan alles te zien." (H en FP, augustus 2017)
 • "Wat een fantastisch huisje op een schitterende locatie. Veel privacy, veel beestjes in de tuin. Muurhagedisjes, kolibrievlinders en zelfs een hertje (ook al heeft alleen mijn man die gezien haha). Goede bedden, Nederlandse zenders, wifi, fijne douche, wat wil een mens nog meer :)" (F en M de B, juli 2017)

 • "Hier een app vanuit een zonnig Vaysse, Le Pigeonnier. We hebben het heerlijk hier. We hebben besloten überhaupt niet meer terug naar huis te gaan. Grapje. Le Pigeonnier is een pareltje. Onze hond is blij met de tuin, wij met de RUST. Veel dorpjes gezien,en  wandelingen gemaakt. Maar vooral genoten en uitgerust." (D en LS, juli 2017)
 • "Wij kijken terug op een supervakantie, niet in de laatste plaats vanwege ons verblijf in jullie prima gîte. Bijgevoegd zoals beloofd foto's van de reeën die we 's ochtends vroeg in de tuin zagen rondhupsen." (JdeB en IM, juni/juli 2016)
 • "Wij willen jullie even laten weten dat wij ontzettend genoten hebben van jullie huisje. We vonden het helemaal geweldig. De rust, de omgeving en de ruimte, het was allemaal top!" (W en JvL, juni 2016)
 • "We zijn gistermiddag goed aangekomen bij Le Pigeonnier . We waren gelijk verliefd op Le Pigeonnier . Wat een prachtig oud huis op een werkelijk idyllische plek . Wat een ruimte en wat een rust . Echt heerlijk. Gisteravond al gelijk genoten van een heerlijke 3 gangen maaltijd in Bar à Trucs in Lherm met een gaaf live blues bandje . Wie verwacht dat nou in zo'n klein plaatsje . Erg leuk . En vanochtend gelijk een prachtige reebok in "onze" tuin . Prachtige foto's gemaakt . Dus onze week hier kan nu al niet meer stuk." (G en LZ, september 2015)
 • "Net terug van onze week in Le Pigeonnier! De rust, ruimte, jullie mooie huisje....fantastisch. En zo stil. Een stukje van Frankrijk dat we nog niet kenden, maar ons heel thuis voelden en graag nog eens terug komen." (AG, augustus 2015)
 • "We missen het huisje nu al,  die heerlijke stilte, alleen het gekwetter van de vogels. Jammer genoeg geen Hop of Wielewaal maar wel een hertje, eekhoorn en tot twee keer toe een vos. Echt fantastisch en dan die bunzing en wel erg grote bruine muizen en  natuurlijk de roofvogels. Al met al een hele fijne week! Bedankt." (MK en RvdW, juli 2015)
 • "We zijn sinds zaterdag avond laat terug van een hele fijne week in uw mooie huisje in Frankrijk. De omgeving is prachtig. Eerst moet je even wennen aan de stilte, zeker als je rechtstreeks uit de drukte van het werk komt. Ca. 300 jaar geleden hebben ze hele leuke kleine dorpjes gebouwd, en er is sindsdien niets of heel weinig veranderd. Al met al hebben we genoten van het huis en de mooie tuin en directe omgeving en ook van de bezoeken aan Sarlat, Prayssac en Cahors en Les Arques. En nog een heel aantal kleine andere dorpen, te veel om op te noemen." (MvdB en MB, september 2014)
 • "Wij willen jullie laten weten dat wij super genoten hebben in jullie prachtige huis Le Pigeonnier in Lherm/Vaysse. Wat een fantastisch plekje en wat hebben jullie er iets geweldigs van gemaakt. Het was voor ons een heerlijke vakantie. We hebben heerlijk geluierd in jullie prachtige tuin en zijn dus lekker uitgerust. Wat een heerlijke stilte. We hebben in deze 14 dagen 3x een ree gezien in de tuin. Een geweldige ervaring." (G en E T, september 2014)
 • "Ons verblijf in Vaysse zit er morgen op. We wilden jullie laten weten dat we enorm genoten hebben van dit paradijs van rust en stilte, dat alleen 'verstoord' wordt door cicades en vogels. We hebben heel veel dieren mogen zien, een steeds terugkerend hertje bijvoorbeeld. Erg mooi! (terwijl ik deze mail typ, staat het hertje ineens weer op 10 meter afstand van het terras naar ons te kijken!) We hebben genoten van het terras en de tuin als het mooi weer was, maar ook van het huisje als het toch regende." (H en K S, juli 2014)
 • "Een prachtige omgeving om te genieten van rust, wandelen en kijkend genieten. De ter plaatse aanwezige info was daar ook debet aan.
  Mogen we jullie een compliment geven voor de compleetheid van de inrichting van de woningen. Het was allemaal aanwezig.
  Fantastische huisjes om de dagen door te brengen." (GS, september 2013, een week in Le Pigeonnier en een week in La Noisette)
 • "Hierbij wil ik jullie laten weten dat ik weer terug ben in Nederland na werkelijk een fantastisch weekje in de Pigeonnier. Ik heb er genoten van de heerlijke stilte op de heuvel en heb de omgeving wat beter leren kennen. Het was bronstijd voor de herten dus de eerste nacht was het schrikken toen er zo'n hert in het veldje achter begon te "bronzen".....wat een herrie zeg. Maar OK het is de natuur en het is prachtig om je daar zo vlak bij de natuur te voelen. Ook het weer werkte mee. Bij de dames, Jane en Isabelle, van Bar à Trucs heb ik de meeste avonden gegeten......heerlijk eten daar. De locatie zelf is prima, niets op aan te merken. Gezien deze goede ervaring ga ik dan ook zeker snel kijken wanneer ik nog een keer op herhaling kan gaan. Jullie hebben daar iets heel moois neergezet en ik zal dit ook zeker onder de aandacht brengen van mijn vrienden en kennissen." (RdV, oktober 2012)

 • "We hebben een heerlijke vakantie gehad in Le Pigeonnier. Wat een heerlijke plek en wat een ontzettend mooi, sfeervol en gezellig huisje!!!!! Alles was prima in orde en heel goed geregeld, onze dank daarvoor. Het is een adresje om zeker weer eens naar terug te komen." (M en I, juni 2012)

 • "We hebben jullie touristische tips opgevolgd en ook de aanbevolen restaurants waren de moeite waard. Wat een mooie verstilde, schilderachtige omgeving is de bouriane toch! We zijn er volledig onthaast. De ijzingwekkende stilte en de zwarte, met sterren bezaaide hemel vinden we fantastisch want heb je hier niet meer. Als je door Lherm loopt waan je je echt enkele eeuwen terug in de tijd. De oorspronkelijke architectuur is nog helemaal intact, wat een hoog efteling-gehalte uitstraalt, zelfs sprookjesachtige sferen oproept. Jullie hebben daar een mooi domein, het is nog echt frans en niet 'vercottaged' zoals de engelsen dat vaak plegen te doen." (B en Y de S, maart 2012)

 • "Wij willen jullie even laten weten dat wij hebben genoten in jullie huisje, Le Pigeonnier. Het was in een woord geweldig, vooral ook de open haard; dit was elke avond weer genieten!!! De rust en de ruimte in de prachtige tuin is gewoon zo uniek; dit hebben wij nog nooit eerder meegemaakt in vorige vakanties. De behoefte om uitstapjes te maken was er bijna niet, in de tuin konden we ons de hele dag vermaken; een boek lezen en "luisteren" naar de stilte en de vogeltjes. Natuurlijk hebben we de omgeving wel bekeken en ook een leuke wandelroute vanuit Les Arques gedaan; je komt echt niemand tegen. We hebben ook nog een hertje in de tuin gezien, zo leuk !! Maar onze twee weken zitten er alweer op en we hebben nu alweer heimwee naar Le Pigeonnier. We zijn nog nooit twee keer naar eenzelfde huisje geweest, maar wie weet komen we hier nog eens terug." (R en GV., mei 2011)

 • "Wat hebben we genoten van onze vankantie in jullie huis. Wat een eldorado. Die rust en stilte. We zijn heerlijk bijgekomen van onze drukte. (....) Ook waren we erg blij om niet in het donker aan te komen, dan was het toch wel erg moeilijk geweest om alles te vinden denk ik, zonder zaklantaarn of iets dergelijks. Misschien een tip voor een nieuwe huurder. Wat is het aardedonker daar. We hebben genoten van iedere dag en we hadden dan ook bijzonder goed weer. We hebben de omgeving bekeken en bewonderd. Wat een prachtig land is toch Frankrijk." (H en I, april 2011)

 • "Wij, E. en R., willen even zeggen dat het ons zeer goed bevallen is, in het huisje le Pigeonnier. Het is zeker 10 punten waard. Het ontbreekt er aan niets, alles wat je nodig hebt is er aanwezig. De omgeving is geweldig en rustgevend, net waar wij naar op zoek waren. De nabije dorpjes zijn zeker de moeite waard. Wandelen in de omgeving helemaal, of je nu 1 of meerdere keren dezelfde route neemt, iedere keer ervaar je die anders. Wij hebben dit in de winter meegemaakt, maar willen het zeer zeker in de zomer ook gaan ervaren, indien mogelijk. Wij genieten nog van onze foto´s. Alles bij alles is dit een aanrader en zal het zeker doorvertellen." (E en R, dec. 2010/jan. 2011)

 • "We zijn weer terug van een heerlijk verblijf in jullie huisje, Le Pigeonnier. We hebben genoten van de rust en de prachtige omgeving. Complimenten ook voor de manier waarop het huisje is gerestaureerd en het terrein is ingedeeld. Het is lekker comfortabel en je hebt veel privacy als je buiten bent." (BM, mei 2010)

 • "Beste familie Vosveld, een bericht van J. en D., we zijn zojuist gearriveerd in Le Pigeonnier. Wat een geweldig huis! We zijn heel erg blij. We beloven er goed voor te zorgen en zuinig te zijn op uw spulletjes. Erg bedankt voor de duidelijke routebeschrijving en natuurlijk voor uw gastvrijheid alvast." (J en D, juni 2009)

 • "Wij willen jullie bedanken voor ons verblijf in Le Pigeonnier. Wij hebben het ontzettend goed naar ons zin gehad van 30 augustus tot 12 september jl. Het was een prachtig vakantiehuisje, mooi gerestaureerd en goed compleet! Wij hebben ook erg genoten van rust en de dieren rondom het huisje. Wij genieten nog na, nogmaals bedankt!" (KvB, september 2008)

 • "Wat hebben wij genoten van onze vakantie in Le Pigeonnier. Het weer was fantastisch, de omgeving prachtig en het huisje heel sfeervol. ’s Morgens ontbijten op het terras en de hele dag buiten vertoeven. Lekker luieren in de tuin met een goed boek erbij. Je hoorde alleen maar de vogels fluiten en de bomen ruisen. Echt rustgevend. We hebben o.a. kasteel Bonaguil en de grotten van Cougnac bezocht, een wandeling gemaakt vanuit Albas op de linker oever van de Lot, met een behoorlijke klim naar boven, om van daaruit te genieten van het fantastisch uitzicht. We hebben ook een wandeling gemaakt vanuit Les Arques. Het was een afwisselende wandeling door bossen, weilanden en over geasfalteerde weggetjes." (JR, juli 2008)

 • "We zijn nu weer een paar weken in Nederland en we willen jullie laten weten dat we met ontzettend veel plezier terugdenken aan onze week in le Pigeonnier. Het is een prachtig en gezellig en compleet huis. de omgeving fantastisch en de rust verademend. Wij gaan zelden terug naar een plaats waar we ooit met vakantie waren, maar op deze plaats zijn we nog lang niet uitgekeken!! Hartelijk dank voor de gelegenheid om dit te huren en we zullen ons in de toekomst nog vast wel eens melden voor nog een weekje." (CL, september 2007)

 • "Terug uit Frankrijk willen we onze complimenten uitspreken over Le Pigeonier waar we twee heerlijke weken hebben doorgebracht. Omdat we in de streek nog lang niet uitgekeken zijn willen we graag voor volgend jaar opnieuw reserveren voor de laatste week mei/eerste week juni. Kunt u dat nu al voor ons vastleggen ?" (PG, mei/juni 2006)

 • “De volgende ochtend ontwaakten wij in een zonovergoten landschap waar mijn dromen zich keer op keer verwezenlijkten. De vogels hebben een hele week voor ons gezongen alsof ze in het Concertgebouw in Amsterdam beoordeeld werden op hun zangkunsten. Herten liepen door de tuin en onze hond moest haar lijf redden van een familie wilde zwijnen. De bomen, het bos, de bloemen, de dorpjes, de wegen er naar toe, we zijn van de ene verwondering in de andere gevallen. Durf te dromen, ze komen hier uit. Wij zakken weer af naar het Brabantse land. Morgen reserveren we de volgende vakantie in Le Pigeonnier.” (RF, mei 2006)

 • "Wij wilden jullie nog even bedanken voor ons prachtige verblijf in jullie mooie huisje. Toen we aankwamen (half november) stond de verwarming al aan en voelden we ons er meteen thuis. We hebben genoten van alle rust en ruimte, en van de heerlijke bedden. We hebben ook nog eens mooi weer gehad en overdag veel tijd doorgebracht in de tuin (geschilderd), de stadjes bezocht en lekker gewandeld. Kortom we hebben enorm genoten van ons verblijf in Le Pigeonnier. Onze complimenten voor jullie sfeervol ingerichte huisje en we zullen het (een week was veeeeeel te kort) nog een keer moeten overdoen." (MvdM, november 2005)

 • ”Het was een prachtige vakantie! Een heerlijk huis vol charme (met alles wat je kunt wensen op vakantie) en tuin (met voldoende schaduw), bezoek van hertjes en eekhoorntjes. Het was afgelegen zoals we graag hebben, maar toch waren er enorm veel mogelijkheden in de nabije omgeving. We zouden liefst onmiddellijk terugkeren maar zullen jammer genoeg een jaartje moeten wachten. Het is eigenlijk de eerste maal dat we er aan denken om het jaar erop inderdaad gewoon naar hetzelfde huisje terug te gaan." (AvdW, augustus 2005)

 • "Na 3 heerlijke weken in Le Pigeonnier zit onze vakantie er helaas weer op! We hebben genoten van jullie paradijsje, de rust en de heerlijke omgeving. We hadden het daar zo naar onze zin, dat de drang om uitstapjes te maken (behalve dan in de directe omgeving) er helemaal niet was. We hebben mooie wandelingen gemaakt en inderdaad Pipo (de hond) had er de tijd van zijn leven! We waren weg van uw huisje en vonden het heel smaakvol gerenoveerd! (....) Kortom, een relaxte vakantie en voor herhaling vatbaar! Nogmaals onze dank voor alles!" (AH, mei/juni 2005)

 • "We zijn terug in ons eigen huis. Wat hebben we genoten en wat is het prachtig daar in de Lot! Een ongeëvenaard landschap! Prachtig!" (ES, maart 2005)

 • "Als het kon gingen we direct (voorgoed?) terug. Paradijselijk! Het enige rumoer waren de vogels en de zoemende insecten. 's Avonds zagen we de reeën en de wilde varkens weer. Wij blijven erg gecharmeerd van Le Pigeonnier, het is vooral de sfeer, uitstraling en die supergrote openhaard waar we verliefd op zijn. De slaapkamer met dat uitzicht om van te dromen!" (AvdE, juni/juli 2004)

 • "Bij deze wil ik jullie laten weten dat we enorm genoten hebben in jullie vakantiehuis Le Pigeonnier. De omgeving was werkelijk schitterend, vanaf het terras hebben we genoten van de reeën en van de broedende roodstaart, die in een holte in de muur onder het badkamerraam haar nest had met hongerige jongen. De natuur was heel mooi, vooral de wilde bloemenweiden met een overvloed aan wilde orchideeën, 13 verschillende soorten, heeft mij als planten liefhebber het water in de mond laten lopen." (CT, mei 2004)

 • "Het waren twee fantastische weken. Wat een heerlijke plek om te zijn; die rust, de stilte en de ruimte die we daar hebben ervaren kennen we niet meer in de randstad. We konden de (herfst)blaadjes horen vallen, we hadden reeën om het huis (je zag ze eigenlijk overal), hoorden wilde varkens en bomen vol vogels. We raakten niet uitgekeken; iedere dag was anders. En dan Le Pigeonnier: een huis om naar te verlangen als de waan van de dag de mens teveel wordt. De kroon op elke dag was de open haard: een feestje, iedere keer weer! Kortom een bijzondere plek die wij niet licht zullen vergeten! Hopen gauw terug te kunnen gaan." (AvdE, september/oktober 2003)

 • "We hebben 't fantastisch gehad, een hemel op aarde. Ik kreeg opeens tranen toen we 't trapje afliepen om naar huis te gaan. Een heel bijzondere plek en we hopen zeker weer eens terug te komen." (HvdB, september 2002)

 • "Ons verblijf in Le Pigeonnier was fantastisch. De ligging adembenemend en de rust overweldigend. We vonden de inrichting enorm leuk en de 'vondsten' geslaagd, met name die mooie deur van de woonkamer naar de badkamer." (EdW, juni 2002)